Öğretmenler İçin Online Özel Ders Verme Platformu Nasıl Seçilir?

Öğretmenler İçin Online Özel Ders Verme Platformu Nasıl Seçilir? 

Online Eğitim Platformları özellikle öğretmenler için birçok fırsatlar sunmaktadır. Uzaktan eğitimin öğrenciler için sunduğu avantajların yanısıra öğretmenler için de çeşitli kolaylıklar sağlamaktadır. Bu süreçte online ders vermek için tercih edilebilecek platformlar araştırılırken dikkat edilmesi gereken en önemli kriterler, ders içerikleri hazırlanması konusunda sunulan destekler ve eğitim süreçleri boyunca iletişim halinde olabileceğiniz bir asistandır. Örnek olarak dersheryerde.com Online Eğitim Platformu’nda işlenen bir dersin, öğretmenler için nasıl bir süreçte tamamlandığını incelersek, öğretmenlerimizin sadece işleyecekleri ders ile ilgili ders planlarını sisteme yüklemeleri sayesinde, öğrencimiz için ona özel hazırlanan dijital materyaller ile derse hazırlık süreçlerini çok kolay bir şekilde tamamlayabilmektesiniz. Bu materyallerin oluşturulması ve tasarlanması süreçlerini sizler için eğitim teknologları eşliğinde hazırlanan her derse özel içerikler ile kolayca karşılanmaktadır.

İdeal Online Özel Ders Platformunda Bulunması Gereken Özellikler 

Eğitim süreçlerinin daha verimli hale getirilmesi ve öğrencilerin akademik başarılarının artırılması adına seçilen eğitim platformunun bazı özellikler ile öne çıkabiliyor olması gerekmektedir. İlk olarak dikkat edilmesi gereken özellik eğitim modelidir. Sunulan modelin içeriğinde barındırdığı materyal destekleri, birebir iletişim hakkı, ders verimini ölçmek üzerine hazırlanan ders sonu öğrenme raporları, yapay zeka destekli online eğitim modülü gibi bir çok özellik, eğitim kalitesini ve akademik başarıyı arttırdığı gibi ebeveynler için gözle görülür bir takip sistemi niteliğinde hizmet vermelidir. Ayrıca müşteri destek ekibi olarakta iyi bir iletişim halinde olunması, kullanıcı deneyimi konusunda avantaj sağlayarak, eğitim kalitesinin daha yüksek ve verimli olmasını sağlamaktadır. 

Online Özel Ders Platformları: Ne Sunuyor? 

Online Ders Platformları öğrencilerin okullarda işledikleri derslere ek olarak akademik destek sağladığı gibi, LGS, YKS gibi ulusal sınavlara hazırlık programları ile öğrencilerin tüm eğitim ihtiyaçlarını karşılamak üzerine hizmetler vermektedir. Bu avantajların yanısıra yabancı dil eğitim, ödev yardımı, rehberlik ve koçluk gibi hizmetler de barındıran bu platformlar, zamandan ve mekandan bağımsız olarak öğrenme fırsatı sunmaktadır. Öğrencilerin ev ortamında bağlanarak konforlu yaşam alanları çerçevesinde aldıkları eğitimin daha da verimli olabilmesi adına sunulan bu hizmet, aynı zamanda öğretmenler içinde ekstra bir gelir fırsatı sağlamakta ve teknolojik çağa ayak uydurma konusunda, yeni nesil nitelikli eğitim modelleriyle birçok kesim tarafından tercih edilmektedir.

Online Öğretmenlik

Platformların Teknik Özellikleri: İnteraktif Araçlar, Kayıt Özellikleri ve Daha Fazlası 

Gelişen teknoloji ile birlikte artık platformların teknik altyapıları ve işlevleri de kendini geliştirmeye devam ediyor. Artık ChatGPT gibi bir yapay zeka aracının varlığı ile aklınıza takılan tüm sorulara cevap alabileceğiniz chatbot’lar sayesinde saniyeler içerisinde dilediğiniz bilgiye erişim sağlanabiliyor. Öğretmen ve öğrencilerin akademik anlamda destek almak için rahatlıkla kullanılabildiği bu araçların platform altyapısına uygun olarak entegre edilmesi ile interaktif bir eğitim süreci yaratılabilimekte. dersheryerde.com öğretim sistemi olan DHY LMS içerisinde bulunan OWL AI isimli yapay zeka aracı sayesinde tüm kullanıcılar diledikleri zaman tüm sorularına sınırsız ve ücretsiz bir şekilde cevap bulabiliyorlar. Öğrencilerin konu anlatımı, özet, çeviri ve soru bankası gibi amaçlarla kullandığı bu yapay zeka aracı, öğretmenler tarafından da ders planı oluşturma, test hazırlama, sınıf içi etkinlik tasarlama gibi konularda kullanımı mevcut. Tüm eğitim süreçlerini destekleyen bu yapay zeka aracı, dersheryerde.com kullanıcılarına ücretsiz olarak sunuluyor.

Ödeme Seçenekleri: Hangi Platformlar Öğretmenler İçin Daha Avantajlı? 

Tüm platformların öğretmenler için sağladıkları şartlar değişiklik göstermektedir.Ödeme şartları, sunulan haklar ve eğitim süreci destekleri gibi kriterler bu konuda belirleyici olmaktadır. dersheryerde.com olarak öğretmenlere sunulan eğitsel içerik desteği, tüm öğretmenlerin derse hazırlık aşamalarında ders planlarını iletmeleri halinde derse ve öğrenciye özel dijital içerik hazırlanarak dersten önce teslim edilmesi şeklinde ilerliyor.

Ayrıca ders süresince yaşanabilecek herhangi bir teknik aksaklık adına canlı destek ve çözüm süreci sunmakta. Kişisel ve mesleki gelişim adına güncel olarak gerçekleştirilen Öğretmen Eğitimleri ile platform bünyesindeki öğretmenler ücretsiz eğitimlere katılarak, öğretirken öğrenmeye devam ediyorlar.

Öğretmenlerin Kullanıcı Deneyimleri: Hangi Platformlar En Çok Tercih Ediliyor? 

Öğretmenlerin tercih edebilmesi için tüm bu faydaları ve avantajları bir araya topladığımızda cevap olarak bizlere dersheryerde.com Online Eğitim Platformunu karşılıyor. Öğretmenlerin en önem verdiği eğitim süreçleri boyunca aldıkları destekler sayesinde diğer platformlara nazaran daha çok tercih edilen bu yeni nesil eğitim platformu, kullanıcı deneyimi açısından geri bildirimleri ve memnuniyetleri ile neden listenin başında olduğunu kınıtlamakta. 

Farklı Dersler İçin En İyi Platformlar: Dil, Matematik, Fen Bilimleri ve Daha Fazlası 

Özellikle YKS, LGS gibi ulusal sınav süreçlerinde öğrenciler akademik destek alma ihtiyacında bulunabilmektedirler. Bu konuda yapılacak en önemli tercih online eğitim konusunda hangi platformdan bu desteği alabileceğine karar vermektir. Alanında uzman ve sınava hazırlık dönemi deneyimli öğretmenleri ile Matematik, Fen Bilimleri, Türk Dili ve Edebiyatı ve Tarih olmak üzere tüm branşlarda hizmet vermekte olan Ders Her Yerde, aynı zamanda yabancı dil öğrenmek için de en doğru adreslerden biridir. 1. sınıftan 12. sınıfa kadar tüm kademelerle birlikte, yetişkin seviyesi de dahil olarak İngilizce, Almanca, Fransızca gibi birçok yabancı dil eğitimini gerçekleştirmektedir.

Öğretmenler İçin Özel Ders Platformlarının Güvenliği: Neleri Kontrol Etmeli? 

Online ders verebilmek için araştırdığınız platformlarda güvenlik açısından kontrol edilmesi gereken birkaç maddeden bahsetmek gerekiypor. Platform bünyesinde görevi alabilmek adına gerekli tüm bilgi ve belgeleri teslim etmeniz gerektiğinden özellikle bu bilgileri vermek adına güvenilir bir ticari kuruluş olup olmadığının incelenmesi oldukça önemlidir. Kuruluşa dair, Ticari Ünvanı, Vergi Numarası, Mersis Numarası gibi bilgilerin kontrol edilmesi, başvuru sürecinden önce platformun güvenilirliği hakkında sizlere bilgi verecektir. Öte yandan tamamlanan ders karşılığında yapılacak ödemeler konusunda da çalışılan aracı kurum veya kuruluşlar ile banka bilgileri gibi maddeler de oldukça önemli ve dikkat edilmesi gereken özelliklerdir.

Veri Güvenliği: Personal Verileriniz Koruma Altında mı? 

Uzaktan eğitim sektöründe faaliyet gösteren platformlar için en önemli konulardan birisi de kullanıcıların kişisel verilerinin koruma altında güvenli bir şekilde muhafaza edilmesidir. Bu konu başlığında özellikle platformun sahip olduğu SSL Belgesi ve KVKK kullanıcı sözleşmeleri, veri güvenliği ve kişisel verilerin korunması adına nasıl önlemler alındığına dair bilgiler verecektir. dersheryerde.com olarak Veri Güvenliği en çok önem verilen ve teknik altyapısı ile gerekli önlemlerin sağlandığı konu başlığı olmaktadır.

Online Güvenlik

Öğrenci Bilgilerinin Güvenliği: Öğrencilerinizin Bilgileri Güvende mi? 

Online Eğitim Platformları olarak kullanıcıların bilgilerini güvenli bir şekilde koruma altında tutmak en önemli görevlerinden biridir. Öğretmen ve öğrencilerin güvenli bir şekilde eğitim süreçlerini sürdürebilmeleri için tüm güvenlik tedbirleri tam olarak alınmıştır. Platform kayıt sürecinde paylaşılan tüm kişisel bilgiler kimseyle paylaşılmadan veri tabanında muhafaza edilmektedir. Özellikle öğrencilerin ders alabilmek adına kredi satın alımı gerçekleştirdikleri sistemde ödeme temin eden aracı kuruluşun güvenliği de oldukça önemlidir. 

Öğretmenler İçin Online Özel Ders Verme Platformları: Ücretsiz ve Premium Seçenekler 

Öğretmenler için ders verdikleri platformun sunmuş olduğu avantajlar, ücretsiz uygulamalar ve destek süreçleri oldukça önemlidir. dersheryerde.com olarak eğitim süreçlerimiz boyunca tüm öğretmenlerin kullanımına sınırsız ve ücretsiz olarak sunulan OWL.AI Yapay Zeka aracı ile derse hazırlık ve ders sonu süreçlerinde konu anlatımı özeti, ders planı hazırlama, test oluşturma, etkinlik tasarlama gibi konularda yardım alabilmek mümkün. Sorduğunuz ve yardım istediğiniz her konuya saniyeler içerisinde cevap veren bu “baykuş” platform kullanıcısı öğretmenlerin her daim yanında yardım etmeye hazır bulunan bir asistan görevi görmekte. Sunulan diğer bir avantaj ise, devamlı olarak gerçekleştirilen Ücretsiz Öğretmen Eğitimleri. Alanında uzman eğitimciler tarafından modüller şeklinde yürütülen bu eğitim sürecinde, Ders Her Yerde öğretmenleri kişisel ve mesleki gelişimlerine her gün yeni bilgiler katmaya devam etmektedir. Bu eğitimler de kontenjan sınırları ile birlikte ücretsiz olarak sistem içerisinde kapalı devre şeklinde gerçekleşmektedir.

Online Ders Verme Platformlarının Destek ve Yardım Seçenekleri 

Online eğitim verirken yaşanabilecek teknik aksaklık süreçlerinde en önemli konulardan biri öğretmenlere sağlanan destek ve yardımlardır. Özellikle ders süresince karşılaşılabilecek, internet problemleri, mikrofon veya görüntü bağlantısındaki aksaklıklar ile ilgili sürekli olarak ders boyunca destek vermek için hazır durumda olan Teknik Detek ekibi ile sürekli olarak iletişim halinde bulunabilir ve diledikleri konu hakkında yardım talep edebilmekteler. Ders süreçlerinin aksaklığa uğramaması adına geliştirilebilecek en hızlı çözüm ile hem öğretmenler hem de öğrenciler için canlı destek sağlamaktadır.

Müşteri Hizmetleri: Sorunlarla Başa Çıkmak İçin Kanallar 

Ders sırasında veya tüm dersheryerde.com kullanım süreçlerinizde karşılaşabileceğiniz teknik aksaklıklar ile ilgili birçok kanal üzerinden destek ekibi ile iletişime geçilebiliyor. Özellikle eğitim süreçleri boyunca ders hakkında bilgilendirmeler, yüklenen içerikler, oluşturulan değerlendirme testleri gibi konularda sürekli olarak 0546 815 45 18 numaralı Whatsapp uygulaması üzerinden kişisel eğitim danışmanınız ile iletişim kurulabiliyor. Panel içerisinde bulunan mesajlaşma modülü üzerinden de tüm geri bildirimlerinizi destek ekibi ile paylaşabilmektesiniz. Bunun dışındaki görüş ve önerileriniz ile destek almak istediğiniz konularla ilgili e-posta yolu ile merhaba@dersheryerde.com adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz. 0850 307 33 99 numaralı kurumsal iletişim hattı üzerinden de tüm ihtiyaç duyduğunuz destek ve teknik konularla ilgili iletişim kurabilirsiniz.

Teknik Destek: Teknik Problemlerle Nasıl Başa Çıkılır?

Online eğitim süreçlerinizde karşılaşabileceğiniz teknik aksıklıklar ile ilgili olarak ders boyunca canlı bir şekilde sizlerle iletişim haline olan eğitim danışmanınız sayesinde hızlı bir şekilde çözüme kavuşturabilirsiniz. Yaşanabilecek kamera, mikrofon veya canlı ders modülü üzerindeki teknik problemler ile ilgi en hızlı aksiyon o anda alınarak çözüme kavuşturmak üzerine hizmet vermektedir. Kredileriniz, değerlendirme testiniz veya herhangi bir teknik problem ile karşılaştığınız konuya dair hem sistem içerisindeki mesajlaşma modülü sayesinde hem de Whatsapp canlı destek hattı ile hızlı bir desteğe ulaşabilirsiniz. Yeni ders talebi oluşturma, OWL AI Yapay Zeka aracı veya fatura işlemleri ile ilgili de tüm ihtiyacınız olan destek ve bilgiye yine bu kanallar üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde ulaşılabilmektedir.

  • Yazıyı değerlendir: