Tüm Yapay Zeka Araçlarını Görüntüleyin

Merhaba! Yepyeni eğitim serimiz olan "Yapay Zeka Araçlarıyla İçerik Üretimi" rehberimize hoş geldiniz. Bu eğitim serisi, içerik oluşturma süreçlerinizi nasıl hızlı, kaliteli ve doğru bir şekilde gerçekleştirebileceğinizi öğrenmenize yardımcı olacak.

Günümüzde chatbotlar gibi yapay zeka araçları sayesinde içerik üretiminde büyük bir devrim yaşanıyor. Eskiden günler, haftalar hatta aylar süren dijital içerik üretim süreçleri, artık çok daha kısa bir süre içinde birçok alternatif seçenekle ortaya çıkıyor. Hatta bu araçlar, bizim bile düşünemediğimiz noktaları saptayarak içerik üretebiliyor.

Peki, içerik üretiminde hangi yapay zeka aracını seçmelisiniz? Gün içinde yüzlerce yapay zeka aracı arasından hangisi en hızlı, en kaliteli ve en doğru içeriği üretebilir? İşte bu eğitim serimizde, bu soruları cevaplayarak sizlere en iyi araçları tanıtacağız.

Eğitimimize, hangi yapay zeka aracının içerik üretiminde size nasıl yardımcı olabileceğini belirleyerek başlayacağız. Bunun için size harika bir site önereceğim: thereisanaiforthat.com. Bu site, internet üzerinde yayınlanan tüm yapay zeka araçlarını keşfetmenize yardımcı olacak. İhtiyacınız olan araçları bu sitede bulabilirsiniz.



Bu sitede yapay zeka araçlarını incelemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1- Siteye giriş yapın. Arayüzü koyu renklerle ve göz yormayan bir tasarımla karşılayacak sizi.

2- Sitede güncel olarak 1956 görev için 7093 yapay zeka aracının olduğunu göreceksiniz. Bu sayı sürekli olarak artmaktadır.

3- İncelemek istediğiniz konuyla ilgili İngilizce olarak arama yapabilirsiniz. Örneğin, görsellerle ilgili yapay zeka araçlarını incelemek isterseniz "visual" kelimesini kullanabilirsiniz.



4- Arama sonucunda çıkan yapay zeka araçlarını istediğiniz şekilde sıralayabilirsiniz. Örneğin, en yeni olanları listenin başında görmek isteyebilirsiniz.

5- Her araç için ücretli olup olmadığını belirten bilgileri incelemeyi unutmayın. Ayrıca aracın görevi hakkında kısa bilgiler ve açıklamalar da bulabilirsiniz.

6- Seçtiğiniz aracın üzerine tıklayarak daha detaylı bilgi alabilir ve aracı kullanabilirsiniz.

7- İncelemelerinizi tamamladıktan sonra beğendiğiniz araçları kaydedilenlere eklemeyi unutmayın.

İşte bu şekilde ihtiyacınız olan araçları listeleyebilir ve tüm ihtiyacınız olan yapay zeka araçlarını inceleyebilirsiniz. 

"Thereisanaiforthat" sıralama listesini sizler için hazırlamış. "Timeline" butonuna tıklayarak hangi ay hangi aracın çıktığını görüntüleyebilirsiniz. Bunlardan daha farklı bilgileri de erişebilirsiniz. Örneğin, ilginç bir tablo ile geleceğe dair öngörülerde bulunabilirsiniz. Bunun için "Job Impact Index" butonuna tıklayarak yapay zeka araçlarının en çok hangi meslek alanında etkili olduğunu istatistiksel olarak görüntüleyebilirsiniz.

Tüm bunlara ek olarak, görüşlerinizi paylaşabileceğiniz topluluk alanı da mevcut. Bu kısmı da incelemeyi ve görüşlerinizi iletmeyi unutmayın. Dilerseniz "Subscribe" butonuna tıklayarak da yapay zeka araçları hakkında en son gelişmelerden e-posta yoluyla haberdar olabilirsiniz.



Çok uzun ve maliyetli bir şekilde oluşturulan dijital içerik üretim süreçleri artık çok kısa ve ücretsiz bir şekilde kullanılabiliyor. Blog yazımızı sonlandırırken sizlere bir sonraki konu başlığımıza kadar düşünmeniz için bir soru sormak istiyorum: Sizce yapay zekanın içerik üretimi konusundaki bu noktasında hangi meslek grupları avantaj sağlayabilir? Ya da dezavantaj? Bir sonraki blog yazımızda görüşmek üzere!

  • Yazıyı değerlendir: