OWL AI İle Eğitimde Yapay Zeka Entegrasyonu | Dersheryerde

OWL AI Nedir? OWL AI İle Eğitimde Yapay Zeka Entegrasyonu 

OWL AI, dersheryerde.com tarafından geliştirilen eğitim dikeyinde bir yapay zeka aracıdır. Öğrenmek istediğiniz tüm konular hakkında sorular sormayı deneyebilir ve merak ettiklerini yazarak araştırabilirsiniz. Peki OWL Nedir ve OWL ne demek? OWL ingilizce baykuş anlamına gelen ve bilgelik anlamında kullanılan bir kelimedir. OWL AI yapay zeka aracı da bu bilgeliği sembolize etmek amacıyla ismini barındırmaktadır. Kazanım odaklı konu anlatımları konusunda makine öğrenmesi ile geliştirilen OWL AI yayınlanan son sürümünde kullanıcılarına yazı yazarak prompt girmesini sağlıyor. Bu sayede internet üzerindeki eğitimciler tarafından pedagojik bir bakış açısıyla hazırlanmış yüzlerce makale ve içeriğe anında ulaşarak sizlere anlamlı sonuçlar üretmeye odaklanıyor. OWL AI aracına ücretsiz olarak erişmek için dersheryerde.com tarafından hazırlanan eğitim programlarına katılmanız gerekmektedir.

owl ai

OWL AI Nedir?

OWL AI, öğretmenler ve öğrenciler için hazırlanmış bir yapay zeka öğrenme aracıdır. Birbirinden farklı eğitsel içeriği aynı anda hızlı bir şekilde tarayarak pedagojik açıdan anlamlı sonuçlar vermeye odaklanan ve dersheryerde.com içerisindeki DHY LMS içerisinde yer alan bir entegrasyondur. Sadece DHY LMS lisansına sahip paneller ve buradaki kullanıcılar tarafından kullanılabilir. Konu anlatımı yapay zeka modülü, üretken yapay zeka içerik desteği ve yapay zeka ile ölçme değerlendirme gibi konularda öğrencilere destek olmaya çalışırken aynı zamanda doğru promptları kullanarak öğretmenler için sınıf ortamlarında kullanılabilecek etkili bir araç haline getirebilirsiniz. OWL yapay zeka aracı yayınlanan son sürümünde sadece yazı odaklı promptlar yazmanızı ve cevaplar almanızı sağlıyor. OWL AI öğrenme aracını kullanmak için ücretsiz olarak kullanmak için sizde dersheryerde.com adresine kayıt olabilirsiniz. Bu sayede tüm online eğitim süreçlerinizde OWL AI kullanabilirsiniz.

yapay zeka eğitim

OWL AI Nasıl Kullanılır?

OWL AI yapay zeka öğrenme aracını kullanmak için ücretsiz olarak dersheryerde.com adresine kayıt olabilirsiniz. Öğrenci olarak oluşturduğunuz kullanıcı adı ile DHY LMS öğrenme platformuna giriş yaptıktan hemen sonra ekranın en üstünde yer alan kutucuğa merak ettiğiniz tüm konuları yazarak öğrenmek istediğiniz tüm bilgiler hakkında cevaplar alabilirsiniz. Bu aşamada yapay zeka aracı ile doğru bir şekilde anlaşarak istediğimiz sonuçları alabilmemiz için doğru promptlar girmemiz gerekmektedir. Bu sayede öğrenmek istediğiniz her konuyu veya merak ettiğiniz tüm soruları buraya yazarak doğru cevaplar bulabilirsiniz. Her dersten önce ve sonra OWL yapay zeka entegrasyonu ile öğrenmek istediğiniz konular hakkında pekiştirme yapabilirsiniz. Aynı zamanda bu konular hakkında pratik yapmak için testler oluşturabilir veya konu anlatımları yazmasını isteyebilirsiniz.

 

Öğrenciler OWL AI Yapay Zeka Aracını Nasıl Kullanabilir?

OWL AI tamamen ücretsiz olarak dersheryerde.com adresine entegre edilmiştir. Tüm öğrencilerin kullanımına ücretsiz olarak sunulan bu aracı kullanmak için öğrencilerimizin dersheryerde.com adresinde kayıt olmaları veya ücretsiz tanışma dersine katılmaları gerekmektedir. Bu sayede dilediği bilgiye OWL AI yapay zeka entegrasyonunu kullanarak ücretsiz olarak çok kısa süreler içerisinde ulaşabilir.

Öğretmenler OWL AI Yapay Zeka Öğrenme Aracını Nasıl Kullanabilir?

dersheryerde.com eğitim platformu içerisinde ücretsiz olarak öğretmenlerimizin kullanımına açılan OWL AI yapay zeka öğrenme aracı onaylanan kullanıcı bilgileri ile birlikte giriş yaptıktan sonra arama çubuğunu kullanarak çok basit bir şekilde kullanabilir. dersheryerde.com eğitim platformuna katılabilmek için öğretmen başvuru sayfamızı kullanabilirsiniz. Belirli dönemlerde açılan öğretmen başvuru ilanlarımızı takip ederek ön başvurunuzu oluşturduktan sonra belirlenen kriterlere göre onay aldıktan sonra OWL AI yapay zeka entegrasyonu öğretmenlerimizin kullanımına ücretsiz olarak açılacaktır. OWL AI sayesinde öğretmenlerimiz öğrencileri için ders plan, kazanım değerlendirme testi, konu anlatım içerikleri gibi konularda ürettiği içerikler ile öğretmenlerimizin oluşturduğu öğrenme ortamlarına katkıda bulunmayı hedeflemektedir. 

OWL AI Yapay Zeka Entegrasyonunun Eğitime Sağladığı Faydalar Nelerdir?

OWL AI öğretmenler ve öğrencilerin buluştuğu tüm dijital ortamlarda yapay zeka teknolojilerini kullanarak en verimli desteği oluşturmayı hedefler. Bu yüzden öğrencilerin ilgili oldukları alanlar hakkında çeşitli eğitsel bilgi ve içerikleri dijital olarak yazarak aktarılmasını sağlar. OWL AI öğrenciler için her an destek olabilecek yardımcı bir öğretmen niteliğinde eğitim teknolojileri alanında önemli bir rol oynuyor. Aynı zamanda öğretmenler içinde sınıf ortamlarındaki dijital eğitim materyallerini ve süreçlerinin geliştirilmesi konusunda sunduğu destekler ile öğretmenler için vazgeçilemez bir öğrenme aracı olma konusunda oldukça iddialı. Tüm öğretmenler ve öğrenciler için ücretsiz olarak yayınlanan bu araç ile eğitim süreçlerinize doğru bir şekilde odaklanabilirsiniz. OWL AI Yapay zeka öğrenme aracını kullanırken doğru bir şekilde promptlar yazarak daha anlamlı sonuçlar elde edebilirsiniz.

OWL AI yapay zeka aracı sınav süreçlerinde yardımcı destek sağlayabilir mi?

OWL AI yapay zeka öğrenme aracını kullanarak sınav süreçlerinizde öğrencileriniz için çeşitli planlar oluşturabilir. Akademik, sosyal veya organizasyon anlamında çeşitli promptlar girerek sizler için planlar oluşturmasını ve öğrencileriniz ile birlikte bu adımları doğru bir şekilde takip ederek etkili bir sınav hazırlık süreci planlaması yapabilirsiniz. Bunun dışında ihtiyaç duyduğunuz tüm soru havuzlarına OWL AI yapay zeka öğrenme aracını kullanarak ulaşabilirsiniz. Bunun için merak ettiğiniz konular hakkında çoktan seçmeli veya açık uçlu sorular yazmasını isteyebilir. Ardından yazmış olduğu bu sorular hakkında detaylı anlatım metni ve doğru cevapları yazmasını isteyebilirsiniz. Bu sayede akademik gelişim olarak ihtiyacınız olan tüm soru havuzu OWL AI ile ücretsiz olarak erişime açık hale geliyor. Ayrıca OWL AI öğretmenlerimizde hem rehberlik, hemde akademik anlamda destek olmayı hedeflemektedir. Tüm rehberlik faaliyetleri hakkında merak ettiğiniz konuları buraya yazarak sizleri asiste etmesini sağlayabilirsiniz. 

Yapay zeka araçları öğretmenlik mesleğinin yerini alacak mı?

Yapay zeka araçları kısa bir süre içerisinde dünyadaki tüm internet kullanıcılarının vazgeçilmezi haline gelmeye başladı. Her meslek dalının ihtiyaçlarına yönelik hazırlanan özel yapay zeka araçları sayesinde çeşitli mesleklerin yıllar içerisinde ortadan kaybolacağı ve yerini yapay zekanın alacağı söyleniyor. Ancak şuan için yapay zeka araçlarının kullanımı kısıtlı seviyede. Her ne kadar aynı anda birden fazla makale ve eğitsel kaynağı tarayarak anlamlı sonuçlar üretmeyi hedeflesede hala doğru cevaplar veremediği durumlar olabiliyor. Bunun için mutlaka yazmış olduğunuz promptlarından doğruluğundan emin olmalısınız. Ayrıca her gelen sonucu kontrol ederek ve ardından size yardımcı bir içerik olduğunu ve kontrol etmeniz gerektiğini unutmayın. Öğretmenler için bir diğer ücretsiz olan uygulama CHATGPT'yi kullanmayıda deneyebilirsiniz. Bunun için öğretmenler için chat gpt kullanımı adlı blog yazımızı incelemeyi unutmayın.

Eğitimde Yapay Zeka Devrimi: OWL AI

dersheryerde.com adresinde yayınlanan ve eğitim dikeyinde geliştirilen OWL AI adlı yapay zeka aracı ile eğitim ve öğretim ortamlarınızdaki verimliliği maksimuma çıkartabilirsiniz. Bunun için dersheryerde.com dijital eğitim platformu içerisinde ücretsiz olarak yayınlanan OWL AI yapay zeka öğrenme aracını inceleyebilirsiniz. Öğretmenler ve öğrenciler için çeşitli eğitim öğretim faaliyetlerine destek olmak amacıyla yayınlanan OWL AI, ilk sürümü itibariyle kullanıcılarına yazı odaklı cevaplar ve promptlar yazmasına imkan tanıyor. 

owl ai

OWL AI Yapay zeka aracı eğitim sistemini iyileştirebilir mi?

OWL AI Yapay zeka öğrenme aracının eğitim üzerinde destekleyici iyileştirme konusunda bir uzmanlığı vardır. Bu yüzden eğitim süreçleriniz boyunca sizlere yardımcı olmasını hedefleyerek kullanarak eğitim sistemini iyileştirebilebilirsiniz. Bunun için doğru anahtar kelimeleri eğitim odaklı yazmayı ve araştırdığınız konu hakkında doğru promptlar yazdığınızda emin olmalısınız. Özel araçlar kullanarak belirlediğiniz hedef bir konu hakkında size özel yapay zeka botlarıda üretebilmeniz mümkün. Bu sayede OWL AI yapay zeka öğrenme aracını istediğiniz konuda uzmanlaşmasını ve buna yönelik cevaplar vermesini sağlayabilirsiniz. Doğru kullanımları ile birlikte OWL AI yapay zeka öğrenme aracı eğitim sisteminize akademik açıdan çeşitli faydalar sağlayacaktır. Ancak bu entegrasyon sürecinin içerisinde öğretmenin içeriksel açıdan kontrolü ve bu açıdan eğitim öğretim faaliyetlerini tekrar düzenlemesi önemlidir. Tüm yapay zeka araçları anında birden fazla içeriği taramaya olanak tanımasına rağmen hala çeşitli konularda hatalı cevaplar üretebiliyor. Bu sayede pedagojik açıdan kontrol edilen içeriklerin eğitim öğretim ortamlarında verimli olması mümkün olabilir.

OWL AI Yapay Zeka Aracını Nasıl Web Siteme Entegre Edebilirim?

OWL AI yapay zeka öğrenme aracı DHY LMS adlı öğrenme yönetim sistemi içerisinde otomatik olarak kurulu bir şekilde kullanılmaktadır. Bunun için dersheryerde.com adresi içerisinde yer alan DHY LMS platformunun aylık veya yıllık bazda lisansını satın alarak, belirlediğiniz kullanıcılarınızın erişimine açabilirsiniz. Entegrasyon hakkında daha fazla detaylı bilgi almak için eğitim uzmanlarımız ile iletişime geçebilirsiniz. 

 

owl ai logo

 

 

  • Yazıyı değerlendir: